Átvételi Iroda
Átvétel Dátuma
{{fromDayNumber}}
{{fromDayName}} {{fromMonthName}}
Óra tartomány
Válassza ki a leadási irodát
Leadás Dátuma
{{toDayNumber}}
{{toDayName}} {{toMonthName}}
Óra tartomány

A Budget Hungary a kezdetektől fogva gondosan követi a nemzeti és nemzetközi hatóságok, különösen az Egészségügyi Világszervezet és az Emberi Erőforrások Minisztériuma irányelveit a vírus terjedésével kapcsolatban. Legfontosabb kötelességünknek tartjuk, hogy megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak, és szeretnénk, ha megbizonyosodna arról, hogy mindent megteszünk az Ön és munkatársaink biztonsága érdekében.

Ebben a folyamatban összegyűjtöttük az Önök kérdéseit és válaszait. Ha más kérdése van, amire ezen az oldalon nem találja a választ, a nap bármely szakában kapcsolatba léphet velünk Kapcsolatfelvételi űrlapunkon, a cs@budget.hu e-mail címen vagy közösségi oldalainkon.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Fertőtlenítik járműveiket?
Tovább erősítettük és javítottuk azokat a módszereket, amiket minden kölcsönzés után járműveink tisztítására használunk. További intézkedéseket tettünk a kormánykerék, az ajtókilincsek, a sebességváltó, az elülső panel és az Ön által megérintett egyéb kemény felületek tisztítása érdekében.
Az irodákat is takarítják?
Irodáinkban és gépjármű-átadási pontjainkon fertőtlenítő szereket tartunk ügyfeleink rendelkezésére. Irodáinkat és minden adminisztratív épületünket az illetékes hatóságok által javasolt higiéniai szerekkel rendszeresen fertőtlenítjük.
Alkalmazottjaik tesznek óvintézkedéseket a koronavírus ellen?
Irodáinkban munkavállalóink rendelkezésére állnak fertőtlenítőszerek, amiket rendszeresen használnak, továbbá alkalmazottaink egészségi állapotát is nyomon követjük.