Budget eljárásrend az információvédelemre vonatkozóan

Nevét, telefonszámát és e-mail címét kérjük el Öntől. Ezek az információk segítenek nekünk a foglalás feldolgozásában, abban, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel, ha bármilyen problémája van a kéréseivel kapcsolatban, vagy hogy elküldjük a foglalás elektronikus visszaigazolását. Ha Ön a Wizard tagja, a foglalásának felgyorsítása érdekében tagsági azonosítóját használjuk arra, hogy összekapcsoljuk az ügyfél-tudásbázisunkban Önről tárolt információkkal.

Milyen adatokat gyűjt a Budget?

IP-cím: IP-címét rögzítjük, amikor meglátogatja honlapunkat. Ez a cím csak az Ön internetszolgáltatóját (ISP) azonosítja, és Önről nem tartalmaz semmilyen információt. Ezeket az adatokat honlapunk forgalmi forrásának jobb nyomon követésére használjuk.

Hogyan védi a Budget az Ön adatait?

Ha olyan információkra van szükség, mint például a bankkártyaadatok stb., amelyek biztonságot igényelnek, a Secure Socket Layer (SSL) nevű titkosítási technológiát használjuk.

Online promóciók

Amennyiben Ön részt vesz a honlapunkon meghirdetett bármely nyereményjátékban, bizonyos személyes adatait elkérjük, hogy szükség esetén értesíthessük Önt. Mivel az egyes versenyek vagy promóciók feltételei vagy szabályai változhatnak, ezeket a feltételeket vagy szabályokat a verseny/akció során közzétesszük. Ha egy díjat harmadik fél által adunk át, ezeket az adatokat megosztjuk velük a díjak kiosztása érdekében.

Online felmérések

Ha részt vesz egy online felmérésben, előfordulhat, hogy demográfiai adatokat kell megadnia, például életkorát és/vagy jövedelmét stb. Megadhatja az összes adatot, vagy egyiket sem. E felmérések eredményeit honlapunk funkcióinak és használhatóságának javítására használjuk fel.