Átvételi Iroda
Átvétel Dátuma
{{fromDayNumber}}
{{fromDayName}} {{fromMonthName}}
Válassza ki a leadási irodát
Leadás Dátuma
{{toDayNumber}}
{{toDayName}} {{toMonthName}}

A havi autókölcsönzés egyszerű alternatíva, ha legalább 30 napra szükséges autót bérelnie. A napi autóbérlési feltételek a havi autóbérlési lehetőségekre is érvényesek.

A Budget kölcsönzési kampányainak köszönhetően a havi autókölcsönzési lehetőség olcsóbb lehet, mint a napi autóbérlési lehetőség.

MIÉRT A MINI LÍZING A LEGJOBB VÁLASZTÁS?

Mert a bérleti időszakra rugalmasságot biztosítunk, így nem kell hosszú távra elköteleznie magát!!

A bérleti időszak 1 és 12 hónap között van, és kérésre meghosszabbítható. Különösen ajánlott azoknak a vállalatoknak, akik egyszerű, gyors, átmeneti megoldást szeretnének egy új autó beszerzéséig / céges autó használatra / ideiglenes projektek megvalósításának támogatására / esetleges szervizproblémák leküzdésére.


Mert mi gondoskodunk az autóhasználattal kapcsolatos összes adminisztrációról!

A havi díjak tartalmazzák:

  • a magyar autópálya-matrica árát,
  • a biztosítás és a kötelező szerviz költségét,
  • a téli üzemeltetést (nyári-téli gumiabroncs csere),
  • a külföldi használat díját.

Mert autók széles választékából választhat!

A bérleti időszak 1 hónap és 12 hónap között szabadon választható, és igény szerint hosszabbítható. Kifejezetten ajánlott olyan vállalatok számára, akik egyszerű, gyors, átmeneti megoldást szeretnének új autójuk beszerzésének idejére / a céges autó használatára / átmeneti projektek megvalósításának támogatására / esetleges szervizproblémák áthidalására.

Autóink átlagéletkora mindössze 15 hónap. Sok esetben néhány hónapos, alacsony futásteljesítményű autót tudunk biztosítani ügyfeleinknek, így a bérlő megtapasztalhatja egy új autó vezetésének élményét. Cégek esetében pedig az is növelheti a dolgozói elégedettséget, ha egy autó még érintetlen, szinte újszerű állapotban van. Flottánk minden autókategória legnépszerűbb modelljeit tartalmazza. A kompakt autóktól a luxusautókig városi crossoverek is megtalálhatók kínálatunkban.
 

Mert megfizethető havi díjat tudunk Önnek ajánlani!

A 30 napnál hosszabb kölcsönzés esetén jelentős kedvezményt tudunk biztosítani a bérleti díjból. Ez a napi autóbérlési díjhoz képest akár 40%-os kedvezményt is jelenthet.

KINEK ÉS MILYEN ESETEKBEN AJÁNLJUK A MINI LÍZINGET?

  • Ez a autóbérlési lehetőség magánszemélyek és vállalkozók számára is elérhető.
  • Ideális megoldás lehet azok számára, akik tartanak a hagyományos lízingszerződések kötöttségeitől, és rövid távú, rugalmasabb bérletet szeretnének.
  • Új autó vásárlásakor a megrendeléstől a kiszállításig több hónap is eltelhet. A Mini Lízing gyors és rugalmas segítséget nyújt ilyen helyzetekre.

Mivel a Mini Lízing szolgáltatásunkat igénybe vevő vállalatok száma folyamatosan növekszik, hiszünk abban, hogy ügyfeleink azért választanak minket, mert a legjobb szolgáltatást kínáljuk a legjobb feltételekkel.

Kérjen ingyenes, kötelezettség nélküli árajánlatot a következő autóbérlése előtt!

Havi bérleti díj iránti kérelem

Foglalási központunkat a +36 1 700 48 59-es telefonszámon vagy a rentacar@budget.hu telefonszámon érheti el.

Itt találhatja meg gépjárműparkunkat.