Átvételi Iroda
Átvétel Dátuma
{{fromDayNumber}}
{{fromDayName}} {{fromMonthName}}
Válassza ki a leadási irodát
Leadás Dátuma
{{toDayNumber}}
{{toDayName}} {{toMonthName}}
TÖRÉSKÁR SZUPERBIZTOSÍTÁS
TÖRÉSKÁR SZUPERBIZTOSÍTÁS Alap kárcsomag
Biztosítja az ügyfél számára a Casco és a gépjármű felelősségbiztosítást.
TÖRÉSKÁR SZUPERBIZTOSÍTÁS Alváz
Kizárólag a jármű alvázsérüléseinek javítását fedezi a gépjárművezető érvényes írásbeli nyilatkozata alapján. Amennyiben bármely dokumentum hiányzik vagy nem megfelelően kitöltött (baleseti jegyzőkönyv, rendőrségi jegyzőkönyv, nyilatkozat, vezetői engedély másolata), a megkötött biztosítás típusától függetlenül a Bérlő felelős a kár vagy veszteség teljes összegéért.
TÖRÉSKÁR SZUPERBIZTOSÍTÁS Önrész
Az alvázon keletkezett károk javítási költségei a gépjárművezetőt meghatározott összeg erejéig terhelik. A biztosítás nem fedezi a gumiabroncsokban, felnikben, antennában, küszöbben, tetőben, a jármű belsejében, az autó okmányaiban és a rendszámtáblában keletkezett károkat.
GUMIABRONCS- ÉS ÜVEGFEDEZET
GUMIABRONCS- ÉS ÜVEGFEDEZET Alap kárcsomag
Az ügyfél számára biztosítja a Casco és a gépjármű kötelező felelősségbiztosítását.
GUMIABRONCS- ÉS ÜVEGFEDEZET Szélvédő, ablakok, gumiabroncsok
Kizárólag a jármű szélvédőjének, ablakainak és gumiabroncsainak javítását fedezi a gépjárművezető érvényes írásbeli nyilatkozata alapján. Amennyiben bármely dokumentum hiányzik vagy nem megfelelően kitöltött (baleseti jegyzőkönyv, rendőrségi jegyzőkönyv, nyilatkozat, vezetői engedély másolata), a megvásárolt biztosítási típustól függetlenül a Bérlő felelős a kár vagy veszteség teljes összegéért. A biztosítás nem fedezi a felnik sérüléseit, sem a járművön végzett helyszíni munkálatok és vontatás
A fenti biztosítási csomagok megvásárolhatók az irodában.
SZUPER TÖRÉSKÁR SZUPERBIZTOSÍTÁS +
SZUPER TÖRÉSKÁR SZUPERBIZTOSÍTÁS + Alap kárcsomag
Az ügyfél számára biztosítja a Casco és a gépjármű kötelező felelősségbiztosítását.
SZUPER TÖRÉSKÁR SZUPERBIZTOSÍTÁS + Alváz
Csak a jármű alvázsérüléseinek javítására nyújt fedezetet a gépjárművezető érvényes írásbeli nyilatkozata alapján. Amennyiben bármely dokumentum hiányzik vagy nem megfelelően kitöltött (baleseti jegyzőkönyv, rendőrségi jegyzőkönyv, nyilatkozat, vezetői engedély másolata), a megkötött biztosítási típustól függetlenül a Bérlő felelős a teljes kárösszegért.
SZUPER TÖRÉSKÁR SZUPERBIZTOSÍTÁS + Szélvédő, ablakok
Kizárólag a jármű szélvédőjének és ablakainak javítására terjed ki, a gépjárművezető érvényes írásbeli nyilatkozata alapján. Amennyiben bármely dokumentum hiányzik vagy nem megfelelően kitöltött (baleseti jegyzőkönyv, rendőrségi jegyzőkönyv, nyilatkozat, vezetői engedély másolata), a megkötött biztosítási típustól függetlenül a Bérlő felelős a teljes kárösszegért.
SZUPER TÖRÉSKÁR SZUPERBIZTOSÍTÁS + Nulla önrész
Ennek a biztosítási csomagnak köszönhetően a sofőr nem tartozik anyagi felelősséggel a fent említett károk javítási költségeiért. A biztosítás nem fedezi a kerekekben, felnikben, antennában, küszöbben, tetőben, a jármű belsejében, az autó okmányaiban és a rendszámtáblában keletkezett károkat.
A fenti biztosítási csomagok megvásárolhatók az irodában.