<p>Szolgáltatásaink között megtalálható kishaszongépjármű bérlés esetén napi, havi és éves bérleti időszakokra alkalmas száraz és hűtött furgonokat kínálunk, ahol projektalapú, szezonális vagy hosszú távú igényeihez biztosítjuk az Ön által igényelt áruszállítókat.</p>

<p>Akár egyszeri alkalomról, akár hosszú távú bérlésről van szó, keresse munkatársainkat, akik minden felmerülő kérdésben segítenek.</p>

Szolgáltatásaink között megtalálható kishaszongépjármű bérlés esetén napi, havi és éves bérleti időszakokra alkalmas száraz és hűtött furgonokat kínálunk, ahol projektalapú, szezonális vagy hosszú távú igényeihez biztosítjuk az Ön által igényelt áruszállítókat.

Akár egyszeri alkalomról, akár hosszú távú bérlésről van szó, keresse munkatársainkat, akik minden felmerülő kérdésben segítenek.

Hűtős furgon is elérhető!

Ha a mindennapi munkavégzéséhez vagy csak időszakosan szüksége lehet egy autóra, mellyel friss vagy fagyasztott termékek tud szállítani válassza a Budget hűtős furgon bérlési lehetőségét.

Cégünk napi, havi és éves bérleti időszakot is tud biztosítani az Ön igényeinek megfelelően.

Kérjen személyre szabott ajánlatot a vanrental@budget.hu e-mail címen.

Rövid távú bérleti tarifatáblázat

Gyakran Ismételt Kérdések

Járműkölcsönzés Magánszemélyként
A magánszemélyeknek hitelkártyára lesz szükségük a bérleti díj befizetéséhez és letét biztosításához, a szerződés aláírása mellett.

FONTOS: Készpénzes fizetés nem fogadható el; a fizetés csak hitelkártyával történhet.
Mılyen Időtartamra Tudok Autót Bérelnı? Bérelhetek Kevesebb, Mınt Egy Napra?
Autóink minimális bérleti ideje 24 óra, rövidebb időre nem tudunk járművet biztosítani. Természetesen, ha ez kényelmesebb az Ön számára, néhány óra múlva is leadhatja autónkat, így nem szükséges parkolásról vagy az őrzésről gondoskodnia.
Mıt Tartalmaz Az Alap Bérletı Díj?

Az alap bérleti díj tartalmazza:

  • A CASCO biztosítást (A Casco többletösszege 10% min. 100 000 Ft/esemény)
  • A kötelező biztosítást
  • Az útadót
  • Az általános karbantartási szolgáltatásokat
  • A jármű javítását
  • A kerékcserét
  • A közúti segítségnyújtást
  • A cserejárművet

Furgon Bérlés

Itt találhatja meg gépjárműparkunkat.