Átvételi Iroda
Átvétel Dátuma
{{fromDayNumber}}
{{fromDayName}} {{fromMonthName}}
Válassza ki a leadási irodát
Leadás Dátuma
{{toDayNumber}}
{{toDayName}} {{toMonthName}}

FONTOS: A szolgáltatást az irodákban való elérhetőségük esetén biztosítjuk.
Szolgáltatás
Leírás
Szolgáltatás Téli gumiabroncs
Leírás Ez egy kiegészítő szolgáltatás az Ön számára, hogy hideg időben is biztonságosan utazhasson. A téli gumi biztonságosabb és jobban tapad a hideg, csúszós utakon.
A fenti kiegészítő termékek megvásárolhatók az irodában.
Szolgáltatás További sofőr
Leírás Ezt a szolgáltatást azért kínáljuk, hogy a járművet a bérlőn kívül más gépjárművezető is használhassa. Minden sofőrnek, aki a járművet vezeti, szerepelnie kell a bérleti szerződésben.
Szolgáltatás GPS
Leírás Hordozható vagy beépített navigációs rendszer, ami segít gyorsabban és könnyebben eljutni az úticélhoz.
Szolgáltatás Gyermekülés/ülésmagasító
Leírás A törvény által előírt biztonsági előírások teljesítése érdekében nyújtott szolgáltatás, miszerint bizonyos magasság és súly alatti gyermekeknek az autóban egy speciális ülésben kell ülniük. A 9 és 35 kg közötti gyermekek számára gyermeküléseket, a 35 kg súly feletti, de 150 cm magasság alatti gyermekek számára pedig ülésmagasítót biztosítunk. Az üléseket célszerű a foglaláskor igényelni, de a kölcsönzőpultnál is kérhető rendelkezésre állástól függően.
Szolgáltatás Fiatal gépjárművezető
Leírás Ha egy 21 év alatti, de 18 évnél idősebb gépjárművezető legalább egy éve rendelkezik jogosítvánnyal, akkor legtöbb autónk bérelhető fiatal gépjárművezetői díj megfizetése mellett. A magasabb kategóriájú autók (pl. luxus, kisbusz) esetében az alsó korhatár 25 év, de ugyanez a szabály alkalmazható a 21 év feletti bérlőkre is.
Szolgáltatás E-útdíj
Leírás Magyarországon fizetős autópályák vannak, kollégáink segítenek a jármű regisztrációjában, ha az utazáshoz erre szükség van. Az autópályadíj általános Európában, de sajnos csak magyar matricákkal kapcsolatban tudunk segíteni.
A fenti kiegészítő termékek megvásárolhatók az irodában.
Szolgáltatás Határátlépés
Leírás Ha Magyarország területén kívüli országokba szeretne utazni, határátlépési díjat kell fizetnie. Kétféle határátlépési díj van:
  • Határátlépési díj: Az összes schengeni térségbeli országra + Svájcra vonatkozik
  • Nem schengeni határátlépés díja: A következő országokra vonatkozik: Románia, Szerbia, Montenegró, Bosznia-Hercegovina, Macedónia. Az összes többi országba nem lehet beutazni. Nem schengeni országokba nem lehet magas kategóriájú gépkocsit bevinni.
A fenti kiegészítő termékek megvásárolhatók az irodában.