Átvételi Iroda
Átvétel Dátuma
{{fromDayNumber}}
{{fromDayName}} {{fromMonthName}}
Válassza ki a leadási irodát
Leadás Dátuma
{{toDayNumber}}
{{toDayName}} {{toMonthName}}
JOGOSÍTVÁNYRA ÉS AUTÓKÖLCSÖNZÉSRE VONATKOZÓ KORHATÁROK
 • Az Economic kategóriába tartozó autókat azok bérelhetik, akik legalább 21 évesek. A 18-21 év közötti, 1 éve vezetői engedéllyel rendelkező személyek a Economic kategóriából a Fiatal vezetői díj megfizetésével bérelhetnek autót.
 • Az Comfortable kategóriába tartozó autókat azok bérelhetik, akik legalább 21 évesek. A 18-21 év közötti, 1 éve vezetői engedéllyel rendelkező személyek a Comfortable kategóriából a Fiatal vezetői díj megfizetésével bérelhetnek autót.
 • Az Prestigious kategóriába tartozó autókat azok bérelhetik, akik legalább 21 évesek. A 18-21 év közötti, 1 éve vezetői engedéllyel rendelkező személyek a Prestigious kategóriából a Fiatal vezetői díj megfizetésével bérelhetnek autót.
 • A Premium kategóriába tartozó autókat azok bérelhetik, akik legalább 25 évesek és 1 éves jogosítvánnyal rendelkeznek. A 21-25 év közötti, 1 éve vezetői engedéllyel rendelkező személyek a Prémium kategóriából a Fiatal vezetői díj megfizetésével bérelhetnek autót.
 • A Van kategóriába tartozó kisbuszokat azok bérelhetik, akik legalább 25 évesek és 1 éves jogosítvánnyal rendelkeznek. A 21-25 év közötti, 1 éve vezetői engedéllyel rendelkező személyek a Van kategóriából a Fiatal vezetői díj megfizetésével bérelhetnek autót.
KATEGÓRIA MINIMUM ÉLETKOR FIATAL GÉPJÁRMŰVEZETŐNEK SZÁMÍTÓ KOROSZTÁLY
ECONOMIC 21 Életkor 18-21 év között
Comfortable 21 Életkor 18-21 év között
Prestigious 21 Életkor 18-21 év között
Premium 25 Életkor 18-21 év között
Van 25 Életkor 21-25 év között
AUTÓKÖLCSÖNZÉS IDŐTARTAMA
A minimális kölcsönzési idő 24 óra.
A DÍJBAN LÉVŐ ÉS KIMARADÓ TÉTELEK
A CDW biztosítással kötött kölcsönzési díj tartalmazza a kárfelelősségbiztosítást, a felelősségbiztosítást, a totálkárt / lopáskárt (általában az autó beszerzési értékének 10%-a).
A napi autókölcsönzés esetén a kilométer-használat korlátlan, de a 28 napos vagy hosszabb bérlet esetén 3000 km/30 napra korlátozódik, ami változhat, ha személyre szabott szerződést kérnek és hagynak jóvá. A kilométer-túllépési díj az autócsoport, valamint a szerződés alapján kerül kiszámításra. Az olyan extra szolgáltatások, mint a további biztosítás, szállítási díj, gyermekülés, navigáció, további gépjárművezető, autópálya-matrica, határátlépési engedélyek, külön kerülnek kiszámításra.
A járművek átadása „full-to-full” elv szerint történik, ami azt jelenti, hogy ha az autót nem teli tankkal adják vissza, a tankolás díja szolgáltatási díjjal együtt kerül felszámításra.
EGYIRÁNYÚ ÚTRA SZÓLÓ KÖLCSÖNZÉSEK
Amennyiben a gépjármű visszavételére egy másik irodában kerül sor, a bérleti időtartamtól függetlenül egyirányú útra szóló díj fizetendő. A díjak irodánként eltérőek; részletesebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot a cs@budget.hu e-mail címen.
TOVÁBBI GÉPJÁRMŰVEZETŐK
Annak érdekében, hogy a bérlőn kívül más gépjárművezetők is vezethessék a járművet, a további gépjárművezető(k) jogosítványának adatait a bérleti szerződésben felár ellenében fel kell tüntetni. Ha ennek ellenkezője és/vagy baleset történik, minden biztosítás megszűnik, és mind a bérlő, mind a gépjárművezető(k) egyénileg és egyetemlegesen felelősségre vonható(k).
VISSZAVÉTEL KÉSEDELME
A gépjárműveket a visszavételi időpontnál legfeljebb fél órával később lehet díjmentesen visszavinni. A fél órát meghaladó késések esetén egész napos bérleti díj kerül felszámításra.
FIZETÉS
A letét összegét kizárólag hitelkártyával fizetheti.
A bérleti díj az átvételkor kerül felszámításra forintban, a Magyar Nemzeti Bank árfolyama alapján. Érvényes bankkártya nélkül nem köthető az irodában bérleti szerződés. A bérleti szerződés a kölcsönzés során kerül kiállításra a hatályos jogszabályoknak és gyakorlatnak megfelelően. Minden bérletre a BUDGET Általános Bérleti Feltételei vonatkoznak.
Letéti díjak

A Bérlő a Bérleti Szerződés aláírásakor köteles a Bérleti Szerződésben meghatározott kár önrésznek megfelelő minimális kauciót fizetni, ami biztosítékként szolgál a Bérlő által a Bérbeadónak okozott esetleges károk és egyéb díjak, mint például tankolás, takarítás stb. fedezésére. Bizonyos gépjárműkategóriák esetében a Bérbeadó fenntartja a jogot, hogy a lopás önrészének letétbe helyezését kérje. A kaució kiegészítő biztosítás megkötése esetén is szükséges.

KATEGÓRIA KAUCIÓ (EUR)
A Economic 800
B Comfortable 800
E Premium 3000
F Comfortable 800
G Comfortable 1200
H Economic 800
I Comfortable 1200
K Prestigious 1200
L Premium 3000
N Economic 800
O Van 1500
P Prestigious 1200
KÖZLEKEDÉSI SZABÁLYSÉRTÉSI BÍRSÁGOK

A hatályos közlekedési szabályok be nem tartásából eredő minden felelősség és pénzbírság a járművezetőt terheli.
Az autókölcsönzés időtartama alatt felmerülő, de a kölcsönzés befejezése után cégünkhöz beérkező közlekedési bírságok és a jogtalan autópálya-használat a bérleti szerződésben szereplő személyt és/vagy céget terheli.
Bármilyen okból a gépjárművek hatósági vagy helyi hatóságok által a járművek visszatartására fordított idő a szerződésben meghatározott teljes bérleti időtartam részének tekintendő. Amikor a rendszám alapján nyilvántartott közlekedési bírságokról értesítést kapunk, azokat diszkontáljuk és levonjuk ügyfeleink bankkártyájáról, a forgalmi bírság megfizetésére egyidejűleg szolgáltatási díjat számítunk fel.

BIZTOSÍTÁSOK

A biztosításainkkal kapcsolatos magyarázat az alábbiakban olvasható. A leírások csak általánosak és tájékoztató jellegűek. A Budget fenntartja a jogot, hogy idővel megváltoztassa ezeket az információkat. Az Ön foglalásához tartozó garanciákat az árajánlat és/vagy a foglalási visszaigazolás tartalmazza.
Az árban nem szereplő biztosításokat a kölcsönzés kezdetén vásárolhatja meg értékesítési irodáinkban.

 • Töréskár szuperbiztosítás
  Ez a biztosítás magában foglalja az alap- és alvázbiztosítást, további információk a biztosítások menüpont alatt találhatók. Az alvázon keletkezett károk javítási költségei a járművezetőt meghatározott összeg erejéig terhelik. A biztosítás nem fedezi a gumiabroncsokban, felnikben, antennában, küszöbben, tetőben, a jármű belsejében, az autó okmányaiban és a rendszámtáblában keletkezett károkat.
 • Gumiabroncs & üvegkár fedezet
  Ez a biztosítás magában foglalja az alap biztosítást és a szélvédő, ablakok, gumiabroncsok biztosítását, további információ a biztosítási résznél található.
 • Töréskár szuperbiztosítás +
  Ez a biztosítás magában foglalja az alap biztosítást, az alváz és szélvédő, ablak, gumiabroncs biztosítást, további információ a biztosítások menüpont alatt található. A járművezető nem tartozik anyagi felelősséggel a fent említett károk javítási költségeiért ennek a biztosítási csomagnak köszönhetően. A biztosítás nem terjed ki a kerekekben, felnikben, antennában, küszöbben, tetőben, a jármű belsejében, az autó okmányaiban és a rendszámtáblában keletkezett károkra.
Amennyiben bármely dokumentum hiányzik vagy nincs megfelelően kitöltve (baleseti jegyzőkönyv, rendőrségi jegyzőkönyv, nyilatkozat, vezetői engedély másolata), a Bérlő a megvásárolt biztosítási típustól függetlenül felel a kár vagy veszteség teljes értékéért.