Átvételi Iroda
Átvétel Dátuma
{{fromDayNumber}}
{{fromDayName}} {{fromMonthName}}
Válassza ki a leadási irodát
Leadás Dátuma
{{toDayNumber}}
{{toDayName}} {{toMonthName}}

GÉPJÁRMŰ ÁTVÉTEL RÉSZLETEI

Az alábbiakban felsorolt összes dokumentumot be kell mutatni a pultnál.
  • Érvényes vezetői engedély
  • A bérlő nevére szóló érvényes bankkártya (a bérlő nevével, vezetéknevével és kártyaszámával ellátott bankkártya, ami nem jár le az átvétel időpontjától számított 1 hónapon belül)
  • A bankkártyáról kauciót is kötelező rendelkezésre bocsátani
  • A foglalás száma vagy a foglalást visszaigazoló e-mail.
  • Útlevél vagy érvényes személyazonosító okmány
Elég lenne csak az útlevél is, de mindenképpen javasoljuk, hogy legyen Önnél egy másik érvényes személyazonosító okmány.

Kölcsönzési feltételek

Amikor megérkezik irodánkba, a jármű átvételre készen áll. Elsődleges fontosságú számunkra, hogy minden lehetséges kimenetelt mérlegeljünk annak érdekében, hogy mechanikai, technológiai és esztétikai feltételek tekintetében minden járművünk használatra készen álljon. Ha úgy gondolja, hogy a kölcsönözött autó nem felel meg ezeknek a feltételeknek, kérjük, tájékoztassa erről kollégáinkat.

Kölcsönzést megelőző ellenőrzés

Mielőtt átveszi a járművet, kérjük, hogy alaposan ellenőrizze az autót, és ha bármilyen karcolás vagy sérülés van rajta, ami nincs megjelölve az átadási dokumentációban, tájékoztassa kollégáinkat ezek regisztrálása érdekében. Nyomatékosan javasoljuk, hogy készítsen fényképeket az autó külső és belső részéről egyaránt, hogy elkerülje az esetlegesen felmerülő problémákat a már meglévő sérülésekkel kapcsolatban.

Üzemanyag

Üzemanyag szabályzatunkban a „full to full” elv érvényesül, vagyis az autót teli tankkal adjuk át, és azt javasoljuk, hogy így is adja vissza, hogy elkerülje a tankolásért fizetendő extra díjat, ami nem csak az üzemanyagköltséget tartalmazza, hanem szolgáltatási díjjal együtt kerül megállapításra.