Átvételi Iroda
Átvétel Dátuma
{{fromDayNumber}}
{{fromDayName}} {{fromMonthName}}
Válassza ki a leadási irodát
Leadás Dátuma
{{toDayNumber}}
{{toDayName}} {{toMonthName}}

Az egyik első város, amely Magyarország említésekor eszünkbe jut, általában a főváros, Budapest. De Budapest varázslatos hangulatán túl van egy másik egyedülálló város is Dél-Magyarországon: Pécs. Ez a város egy rejtett kincs, hiszen a művészet és a kultúra központja. Mit szólnál ahhoz, ha a Budget autójával fedeznéd fel ezt a varázslatos várost?

Történelmi és kulturális kincsek

Pécs megkapta az Európai Kulturális Főváros címet, és minden látogatót lenyűgöz egyedülálló építészeti struktúrájával, történelmi és kulturális gazdagságával. Az UNESCO világörökségi listáján szereplő történelmi épületeivel, művészi hangulatával és egyedülálló természetével felejthetetlen élményt nyújt ez a város. Pécs a múlt nyomait őrző város, olyan fontos történelmi épületekkel, mint a régi török mecset, a Szent István tér és a pécsi székesegyház.

Pompás építészet: Pécsi Székesegyház

Pécsett az első megálló mindenképpen a 11. századból származó, a világörökség részét képező pécsi székesegyház. Ez a pompás épület gótikus és romantikus építészeti stílusban készült, és csodálatos kilátásával lenyűgözi látogatóit. A székesegyház magas tornyai és részletes metszetei okot adhatnak arra, hogy meglátogasd ezt az építményt.

Zsolnay Kulturális Negyed a művészet szerelmeseinek

A művészetkedvelők másik állomása a városban a Zsolnay Kulturális Negyed. Ez a környék híres a Zsolnay család által készített egyedi porcelánokról és kerámiákról. A Zsolnay Kulturális Negyed emellett számos múzeummal, galériával és műalkotással teli környék. Ebben a régióban, amely a modern magyar művészet központja, egész nap a műalkotások között barangolhatsz és egyedi porcelánmunkákat tekinthetsz meg.

A borok fővárosa: Villany

Pécs nagyon közel van Villányhoz, Magyarország egyik legjelentősebb borvidékéhez is. A Budget autókölcsönző kényelmes és biztonságos járműveivel egy órás utazás után felfedezheted Villány szőlőskertjeit és borospincéit, és megkóstolhatod a helyi termelők finom borait. A villányi borvidék borászai az általuk készített minőségi vörös- és fehérborokról ismertek.

Fedezd fel Magyarországot szabadon a Budget segítségével

Pécsen rengeteg látnivaló vár felfedezésre, és a Budget segítségével könnyedén eljuthatsz oda. A Budget széles járműflottájával minden ízlésnek és igénynek megfelelő járműveket kínál. Lehetővé téve, hogy szabadon tervezhesd utazásod minden pillanatát, a Budget Autóbérlés mindent kínál, amire szükséged lehet ahhoz, hogy felejthetetlen élményben legyen részed Magyarországon.

Kezdd el a felfedezést a Budget-tel

Bérelj autót a Budget-től már most, és kezdd el felfedezni Pécs rejtett kincseit. Merülj el a felfedezés és a kalandok végtelen lehetőségeiben, amelyek Magyarország egyedülálló városában várnak rád. Éld át a felejthetetlen pécsi élményt a Budget kényelmével és megbízhatóságával!

Budget Hungary Tartalomkészítő

Author Avatar

A Budget Hungary Tartalomkészítő csapata olyan tapasztalt szakemberekből áll, akik széleskörű szakértelemmel rendelkeznek a mobilitási ágazatban. A változatos ügyfélkör kiszolgálásában szerzett sokéves tapasztalattal rendelkező csapatunk célja, hogy olyan mélyreható és értékes tartalmat kínáljon, amely segít könnyedén eligazodni a hosszú- és rövidtávú autóbérlés összetett világában. Tartalmaink középpontjában a rugalmas, megfizethető és ügyfélközpontú bérlési megoldások biztosítása iránti elkötelezettségünk áll. Cikkeinket azzal a céllal készítjük, hogy mind a magánszemélyeket, mind a vállalkozásokat informáljuk, orientáljuk és segítsük őket abban, hogy jól tájékozott döntéseket tudjanak hozni mobilitási igényeikkel kapcsolatban.