Átvételi Iroda
Átvétel Dátuma
{{fromDayNumber}}
{{fromDayName}} {{fromMonthName}}
Válassza ki a leadási irodát
Leadás Dátuma
{{toDayNumber}}
{{toDayName}} {{toMonthName}}

Az közlekedési szektorban folyamatosan jelen vannak az innovációk és változások, életünk minden területén. Üzleti utazások, családi látogatások vagy szabadidős utazások; Az autó szükséglete az országon belüli utazásokhoz ma már elkerülhetetlen tényezővé vált. Ezért a havi autóbérlési szolgáltatás fontos alternatíva lehet azoknak, akik gyakran utaznak Magyarországon.

A havi autóbérlési szolgáltatásnak egyre népszerűbb az utóbbi években. A havi autóbérlés azok számára lehet ideális választás, akik nem szeretnének hosszú távon elköteleződni, valamint szeretnék minimalizálni költségeiket.

Tehát, milyen előnyei vannak a havi autóbérlési szolgáltatásnak? Íme, a szolgáltatás által nyújtott lehetőségek:

Kedvező árak:

30 napot meghaladó bérlés esetén jelentős kedvezményt tudunk adni a bérleti díjból. Ez a napi bérlés árához képest közel 40%-os ár előnyt jelenthet.

A havi díjak tartalmazzák:

  • a magyarországi autópálya matrica díját,
  • a biztosítások és a kötelező szerviz díját,
  • a téli üzemeltetést (téli-nyári abroncsok cseréje),
  • a külföldi használat díját.

Rugalmasság:

A bérleti időszak 1 hónap és 12 hónap között szabadon választható, és igény szerint hosszabbítható.

Folyamatosan megújuló járműflotta:

Autóink átlag életkora mindössze 15 hónap. Sok esetben pár hónapos autót tudunk biztosítani ügyfeleinknek, alacsony kilométer futással, így a bérlő átélheti egy új autó vezetési élményét.

Időmegtakarítás:

A havi autóbérlési szolgáltatás esetében nem kell a jármű napi ügyeinek intézésével foglalkoznod. Mi vállaljuk a biztosítást ügyintézést és az esetlegesen felmerülő szervizeltetés szervezését.

Havi Autóbérlés Céges Partnereknek:

Havi autóbérlési szolgáltatásunk kifejezetten ajánlott olyan vállalatok számára, akik egyszerű, gyors, átmeneti megoldást szeretnének új autójuk beszerzésének idejére / céges autó használatára / átmeneti projektek megvalósításának támogatására / esetleges szervizproblémák áthidalására. Illetve, ha külföldi munkatársak, partnerek érkeznek cégedhez, akik több hónapot itt tartózkodnak, akkor számukra is tökéletes megoldás lehet havi bérleti szolgáltatásunk.

Havi Autóbérlés Hosszabb Utazásokhoz:

Ha azt tervezed, hogy nyáron felfedezed Európát, és így hosszabb távon lenne szükséged autóra, vagy ha külföldről rokonlátogatásra érkezel és több hónapot itthon fogsz tartózkodni. Akkor a havi bérleti szolgáltatásunk ideális megoldás lehet számodra.

A havi autóbérlési szolgáltatásunkat választva Magyarországon, növelheted utazási élményeidet, költséget takaríthatsz meg, és élvezheted a szolgáltatással járó kényelmet és rugalmasságot.

Ne feledd, hogy legyen szó üzleti vagy szabadidős utazásról, a Budget havi autóbérlés Magyarországon okos és praktikus választás lehet a rendszeresen utazók számára.

Budget Hungary Szakértői Szerzők

Author Avatar

A Budget Hungary Tartalomcsapat magába foglal számos tapasztalt szakembert a gépkocsikölcsönzési iparágban szerzett széleskörű szakértelemmel. Évek óta szolgálunk egy változatos ügyfélkörrel, csapatunk elkötelezett az értelmes és értékes tartalom nyújtása mellett, amely segít navigálni a gépkocsikölcsönzés bonyolultságai között. Elkötelezettségünk a rugalmas, megfizethető és ügyfélközpontú bérleti megoldások nyújtása a tartalmunk szívében áll. Cikkeinket azzal a céllal készítjük, hogy tájékoztassuk, irányítsuk és segítsük az egyéneket és vállalkozásokat egyaránt a jól informált döntések meghozatalában a gépkocsikölcsönzési igényeikkel kapcsolatban.