Átvételi Iroda
Átvétel Dátuma
{{fromDayNumber}}
{{fromDayName}} {{fromMonthName}}
Válassza ki a leadási irodát
Leadás Dátuma
{{toDayNumber}}
{{toDayName}} {{toMonthName}}

Családi kirándulást tervez idén nyárra Magyarországra, és azon gondolkodik, hogyan tudna mindenkit szórakoztatni? Akár a budapesti repülőtéren száll le, akár a szomszédos országokból érkezik, Magyarország tematikus parkok és látnivalók széles választékával végtelen szórakozást és kalandot kínál az egész család számára. Autóbérléssel még soha nem volt ilyen egyszerű felfedezni ezeket a látnivalókat. Íme, a mi kalauzunk a legjobb magyarországi családbarát tevékenységekről, Budapest szívétől a bájos Debrecenig és azon túl.

Fővárosi Növény- és Állatkert

Kezdje utazását Budapest szívében, a világ egyik legrégebbi állatkertjében. A több mint 1000 állatfajjal, interaktív kiállításokkal és egy varázslatos pillangókerttel nagyszerű oktatási és szórakozási élményt nyújt gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Annagora Aquapark, Balatonfüred

Ha beköszönt a nyári hőség, nincs is jobb hely a hűsölésre, mint az Annagora Aquapark. A lenyűgöző Balaton mellett található aquapark számos csúszdát, hullámmedencét és még wellness szolgáltatásokat is kínál a szülőknek.

Tropicarium, Budapest

Merüljön el a tenger alatt anélkül, hogy elhagyná a várost a Tropicariumban. Ez a hatalmas akvárium számos tengeri és szárazföldi fajnak ad otthont, és különösen híres a cápatartályáról. A gyerekek imádni fogják az interaktív kiállításokat és az etetési bemutatókat.

Hortobágyi Nemzeti Park

Debrecentől mindössze egy rövid autóútra található az UNESCO Világörökség részét képező Hortobágyi Nemzeti Park, amely egyedülálló találkozást kínál a természettel. Itt lovaskocsikázhat, megnézheti a hagyományos pásztorok munkáját, és megfigyelheti a különböző madárfajokat természetes élőhelyükön.

Szegedi Vadaspark, Szeged

Folytatva az utazást, Szeged pezsgő városában található a Szegedi Vadaspark fantasztikusan sokféle állatot és egy magával ragadó kalandjátékparkot kínál a kicsiknek.

Egri vár, Eger

Végül utazzon el Eger történelmi városába, ahol az egri várban visszaléphet az időben, és megismerheti Magyarország gazdag történelmét.

Ez csak néhány a számos magyarországi családbarát vidámpark és látnivaló közül. A Budget kedvező árú autóbérlésével családja a saját tempójában ismerheti meg Magyarország szépségeit,látványosságait. Budapest nyüzsgő utcáitól Debrecen, Szeged és Eger kulturális központjaiig. Tehát csatolja be magát, induljon útnak, és készüljön fel egy izgalmas kalandokkal és felejthetetlen emlékekkel teli nyárra!

Budget Hungary Szakértői Szerzők

Author Avatar

A Budget Hungary Tartalomcsapat magába foglal számos tapasztalt szakembert a gépkocsikölcsönzési iparágban szerzett széleskörű szakértelemmel. Évek óta szolgálunk egy változatos ügyfélkörrel, csapatunk elkötelezett az értelmes és értékes tartalom nyújtása mellett, amely segít navigálni a gépkocsikölcsönzés bonyolultságai között. Elkötelezettségünk a rugalmas, megfizethető és ügyfélközpontú bérleti megoldások nyújtása a tartalmunk szívében áll. Cikkeinket azzal a céllal készítjük, hogy tájékoztassuk, irányítsuk és segítsük az egyéneket és vállalkozásokat egyaránt a jól informált döntések meghozatalában a gépkocsikölcsönzési igényeikkel kapcsolatban.