Átvételi Iroda
Átvétel Dátuma
{{fromDayNumber}}
{{fromDayName}} {{fromMonthName}}
Válassza ki a leadási irodát
Leadás Dátuma
{{toDayNumber}}
{{toDayName}} {{toMonthName}}

Költségvetési iroda

Sonuç bulunamadı.
{{index + 1}}

{{item.WebOfficeName}}

{{item.Distance}} km

{{item.PostAdress1}}

Telefonszám {{item.PhoneNumber}}

{{date.Date}}
{{item.Day}} {{item.TimeZone}}
1

BUDAPEST LISZT FERENC NEMZETKÖZI REPÜLŐTÉR

Liszt Ferenc International Airport Terminal 2

Telefonszám

Hétfő - Vasárnap 08:00 - 01:00
Autóbérlés a Budapesti repülőtéren

Autóbérlés a Budapesti repülőtéren

Ha budapesti utazást tervez, és a repülőtérről a városközpontba szeretne eljutni, többféle lehetőség is rendelkezésére áll. Az egyik legkényelmesebb és legnépszerűbb választás az autóbérlés.

A budapesti repülőtérről a városközpontba való eljutáshoz a legjobb megoldás az autóbérlés. Egy bérelt autóval szabadon, a saját tempójában és menetrendje szerint fedezheti fel a várost. Könnyedén felveheti a bérelt autót a repülőtéren, és pillanatok alatt útra kelhet.

Érdemes interneten keresztül előre lefoglalni a szükséges bérautót, hogy biztosan rendelkezésre álljon az, illetve, hogy igénybe tudja venni különleges ajánlatainkat és kedvezményeinket.

Hogyan juthat el a budapesti repülőtérről a belvárosba
Ha a budapesti repülőtérről szeretne eljutni a városközpontba, akkor van lehetősége a repülőtéren autót bérelni, melyet egyedül tud használni. Vannak más alternatív megoldások is, lehet taxival vagy akár tömegközlekedéssel, például a busszal vagy a metróval, is bejutni a városba. Hogy melyik a legkényelmesebb megoldás az Ön számára, az utazási preferenciáitól és költségvetésétől függ.

Összességében az autóbérlés gyakran a legkényelmesebb és legrugalmasabb megoldás, ha Budapest repülőtérre utazik, illetve onnan indul. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, egy saját bérelt autóval élvezetesebbé és stresszmentesebbé teheti az utazását. Miért ne foglalná le autóját még ma, és kezdené el tervezni budapesti útját?

Városi irodák

BUDAPEST VÁROSI IRODA

1134, Kassak Lajos Utca 19 - 25

Telefon +36 1 700 4859

Hétfő - Péntek 08:00 - 18:00
Szombat 08:00 - 14:00
Vasárnap Zárva