Átvételi Iroda
Átvétel Dátuma
{{fromDayNumber}}
{{fromDayName}} {{fromMonthName}}
Válassza ki a leadási irodát
Leadás Dátuma
{{toDayNumber}}
{{toDayName}} {{toMonthName}}

Költségvetési iroda

Sonuç bulunamadı.
{{index + 1}}

{{item.WebOfficeName}}

{{item.Distance}} km

{{item.PostAdress1}}

Telefonszám {{item.PhoneNumber}}

{{date.Date}}
{{item.Day}} {{item.TimeZone}}
1

BUDAPEST VÁROSI IRODA

1134, Kassak Lajos Utca 19 - 25

Telefonszám

Hétfő - Péntek 08:00 - 18:00
Szombat 08:00 - 14:00
Vasárnap Zárva
Budapest Autóbérlés

Budapest Autóbérlés

Ha Budapestre tervez kirándulást, az egyik legjobb módja, hogy felfedezze a gyönyörű várost, ha autót bérel. Egy budapesti autóbérléssel szabadon bejárhatja a város által kínált, legnépszerűbbnek ítélt turisztikai látványosságokat és kihagyhatatlan élményeket.

Budapest egyik legjobb programja a történelmi Várhegy negyed meglátogatása. Ez az UNESCO világörökségi terület ad otthont a város számos ikonikus nevezetességének, köztük a Budai Várnak és a Mátyás-templomnak. Egy bérelt autóval könnyedén feljuthat a hegy tetejére, és a saját tempójában fedezheti fel a környéket.

Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki budapesti utazásából, érdemes előre megtervezni az útitervet. Számos nagyszerű forrás áll rendelkezésre, köztük útikönyvek és online források, amelyek segíthetnek felfedezni a legjobb budapesti látnivalókat, és ennek megfelelően megtervezni az utazást.

Nem csak Budapestet hanem más magyarországi városokba is érdemes ellátogatni. Közkedvelt úticél a külföldiek körében Szentendre, ahol meg lehet tekinteni a csodaszép Duna-partot, valamint a Szentendrei Skanzent.

Magyarország híres tavairól is, a leglátogatottabb közölük a Balaton. Ahol izgalmas, különleges programokat lehet szervezni a tó körbebiciklizésétől kezdve a kalandparkokon át. Érdemes ellátogatni több városba is a tó körül, mivel mindenhol más-más élmény várja a látogatókat.

Összességében az autóbérlés Magyarországon nagyszerű módja annak, hogy felfedezze az országot, és felfedezze az összes csodálatos látnivalót és élményt, amit kínál. Miért ne foglalná le budapesti bérautóját még ma, és kezdje el tervezni felejthetetlen utazását?

Repülőtéri irodák

BUDAPEST LISZT FERENC NEMZETKÖZI REPÜLŐTÉR

Liszt Ferenc International Airport Terminal 2

Telefon +36 1 700 4859

Hétfő - Vasárnap 08:00 - 01:00